153 verhuisbedrijven

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

  Gratis - Vrijblijvend

Meubeltransport

Om uw meubels snel, efficiënt en schadeloos te transporteren, zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. In dit artikel vindt u handige informatie, zoals kostenoverzichten en tips rondom meubeltransport.  

Meubels transporteren met een verhuiswagen

Het transporteren van uw meubels is een tijdrovend project. Het belangrijkste bij het verhuizen van uw meubels is dat deze onbeschadigd uw nieuwe woning bereiken. Om al uw meubels zo goed mogelijk te transporteren, is een verhuiswagen het beste transportmiddel. De grootte van de verhuiswagen is afhankelijk van de hoeveelheid meubels die u gaat vervoeren. Om een beeld te krijgen van de verhuiswagen die het beste bij uw opdracht past, zijn in het onderstaande schema 2 situaties uitgewerkt.

DienstKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer/bestuurder± € 75 per uur

Twee- of driekamerappartement

Wanneer u beschikt over een appartement, is een verhuiswagen met een laadcapaciteit van 20m³ voldoende om uw meubels te transporteren. Door het inhuren van een extra verhuizer loopt uw verhuizing voorspoedig. De kosten voor deze optie bedragen € 60 per uur.

Vrijstaande woning

Beschikt u over een grotere woning, zoals een vrijstaand huis? Een verhuiswagen van 50m³ is dan de beste optie om al uw meubels in een keer mee te nemen. Inclusief de extra verhuizer die u helpt de verhuiswagen zo efficiënt mogelijk in te delen, kost deze optie gemiddeld € 75 per uur.

Bespaar op uw meubeltransport door offertes te vergelijken

Door de vele verhuisbedrijven die uw meubels gemakkelijk verhuizen, is het lastig om een bedrijf te vinden die de juiste prijs hanteert. Wat kunt u dan het beste doen? Een goede oplossing is het vergelijken van offertes. Door offertes te vergelijken, ziet u in een oogopslag welk verhuisbedrijf de beste prijs hanteert. Zo bespaart u tot wel honderd euro op uw meubeltransport. Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuizers uit uw buurt en ontvang al binnen 2 werkdagen een reactie. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en is geheel gratis en vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers uit uw buurt.

Meubeltransport bank

De benodigdheden voor meubeltransport

Het verzamelen van alle benodigdheden (zoals spanbanden en verhuisdekens) vergt veel van uw kostbare tijd, terwijl verhuisbedrijven deze al bezitten. Buiten de verhuiswagen beschikt een verhuisbedrijf over verschillende verhuisdekens. Verhuisdekens beschermen uw meubels tegen krassen en trillingen.

Spanbanden zorgen ervoor dat de meubels niet verschuiven tijdens het transport. Daarnaast bezit een verhuisbedrijf meubeltransporters waarmee u uw meubels gemakkelijk richting de verhuiswagen rijdt. Deze transporters zijn vooral bij zware inboedel van toegevoegde waarde. U legt hierdoor lange afstanden – van hoger gelegen verdiepingen – eenvoudig af.

3 handige tips voor een optimale voorbereiding

Wilt u dat uw meubeltransport zo spoedig mogelijk verloopt? Hieronder vindt u hiervoor 3 tips.

1. Inhuren van een verhuislift

Een verhuislift is ontworpen om zware en grote onderdelen van uw inboedel op een gemakkelijke manier te verhuizen. Woont u op een hoger gelegen verdieping of krijgt u uw zware meubels niet door het trappengat naar beneden? Het huren van een verhuislift is dan de beste optie. Zo verplaatst u gemakkelijk alle meubels via een balkon of raam richting de verhuiswagen. In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de kosten.

Hoogte:Verhuisservice:Kosten:
Verdieping 1,2,3Verhuislift + 1 verhuizer€ 70 - € 90 per uur
Verdieping 4 en hogerVerhuislift + 1 verhuizer€ 95 - € 150 per uur

2. Tijdelijke opslag

Heeft u tijdelijk een opslagruimte nodig om uw meubels in te bewaren? Een aantal verhuisbedrijven beschikken over een groot magazijn of een tijdelijke opslag. Wanneer u nog niet kunt verhuizen naar uw nieuwe woning, is dit een veilige manier om uw inboedel op te slaan. Een opslagbox is namelijk bewaakt met camera’s. Daarnaast blijft je inboedel droog, doordat het mogelijk is om overdekt te laden en te lossen. De prijs voor een opslagbox bedraagt voor een opslagbox van 30m³ gemiddeld € 115 per maand.

3. Parkeervergunning

Wilt u geen onvoorziene kosten maken op uw verhuisdag? Om uw verhuizing in goede banen te leiden, is het belangrijk dat de verhuiswagen zo dicht mogelijk bij uw voordeur komt te staan. Het is soms verboden om voor de deur te parkeren. Vraag daarom tijdig bij uw eigen gemeente een parkeervergunning aan voor uw verhuisdag. De kosten voor deze vergunning verschillen per gemeente, maar liggen tussen € 20 – € 50.

Meubeltransport kast

Vind het juiste verhuisbedrijf voor uw meubeltransport

Bent u op zoek naar extra hulp voor het transporteren van uw meubels? Door het vergelijken van offertes vindt u snel en gemakkelijk het juiste verhuisbedrijf voor uw meubeltransport. Vraag nu tot wel 6 offertes aan van verschillende betrouwbare verhuisbedrijven bij u uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt binnen 2 werkdagen al een reactie van de vakspecialisten. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers uit uw buurt.