Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuistips

Verhuizen is een hele onderneming waar heel wat bij komt kijken. Als je goed voorbereid en zorgeloos wilt verhuizen, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Lees op deze pagina praktische verhuistips die je helpen bij het verhuizen.

Verhuis met structuur

Je verhuizing goed voorbereiden is de basis voor een geslaagde verhuisdag. Maar waar begin je? Je kan gebruik maken van een planning of checklist om gestructureerd te werken. Meer informatie over een complete verhuisplanning vind je op onze website. Met deze aanpak vergeet je niets en wordt het organiseren van een gestroomlijnde verhuizing een stuk makkelijker.

Neem een verhuisbedrijf in dienst

Wil je goed en verzekerd verhuizen, dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf verstandig. Zij hebben veel ervaring en werken door hun routine veel sneller en effectiever dan de gemiddelde doe-het-zelver. Wil je extra zekerheid over de deskundigheid en kwaliteit, dan is 1 van onze verhuistips om te kiezen voor een vakman met een keurmerk. Een van de bekendste keurmerken voor verhuisbedrijven is Erkende Verhuizers. Een groot voordeel van een verhuizer is bovendien dat het vervoer van uw inboedel verzekerd is.

Verhuistips

Bespaar op de verhuiskosten  

Een volledig verzorgde verhuizing door een gespecialiseerd verhuisbedrijf kan ongeveer € 1000 kosten, uitgaande van een vrijstaande woning. Ben je prijsbewust en wil je voordelig verhuizen? Controleer dan of je voor een verhuisvergoeding in aanmerking komt. Je kan flink besparen op kosten door prijzen van verhuisbedrijven te vergelijken. Dat doe je eenvoudig door hierboven je postcode in te vullen. Je krijgt vrijblijvend en kosteloos tot  6 offertes van bedrijven bij jou in de buurt. Lees voor meer tips ons artikel over bespaartips eens door.

Gebruik speciaal verhuismateriaal

Een verhuizing wordt makkelijker en kost minder tijd, als je speciaal verhuismateriaal gebruikt. Denk hierbij aan materiaal zoals een verhuislift, voor zware spullen van een bovenverdieping of appartement. Daarnaast kan je gebruik maken van inloopmatten. Hierdoor blijven vloeren onbeschadigd en schoon. Denk ook aan speciale verhuisdozen, bijvoorbeeld voor boeken of schilderijen. Hierdoor komen je spullen eenvoudig onbeschadigd over.

Efficiënt inpakken

Ben je van plan om de verhuizing gedeeltelijk zelf uit te voeren? Voor het inpakken van uw inboedel hebben we tot slot nog een aantal handige verhuistips:

  • Voorkom stress en begin ruim op tijd
  • Huur sterke (en speciale!) verhuisdozen
  • Schrijf op elke doos wat er in zit en naar welke ruimte deze moet
  • Label kabels van computers, tv’s en andere apparatuur
  • Gebruik dekens voor kwetsbare spullen
  • Verhuis voor de verhuisdag alvast wat kasten, zodat je direct wat kan inruimen

Vergelijken offertes

Als je een verhuisbedrijf gaat inschakelen voor het verhuizen van uw inboedel, dan is het altijd verstandig om meerdere offertes te vergelijken. De prijzen lopen namelijk uiteen en door een vergelijking bespaar je op de totaalprijs. Je vraagt hier gratis en vrijblijvend offertes aan van verhuisbedrijven in jouw regio.

5/5 - (1 stemmen)

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar