Ontdek onze categorie├źn

Tips

Hero blog child category article image

8 artikelen

Hero blog child category image

Laatste artikel

Tips

Laatste artikel | Tips

Verhuistips

Als je goed voorbereid en zorgeloos wilt verhuizen, dan zijn er zaken om rekening mee te houden, zoals een planning en tijdig hulp inschakelen. Wij geven je 12 praktische verhuistips.

post-thumbnail

Lees onze meest recente artikelen

post-thumbnail
Tips

Checklist verhuizen

Voor een soepele verhuizing is het handig de taken en de planning te stroomlijnen. In dit artikel vind je een handige verhuischecklist om jouw verhuizing in goede banen te leiden.

november 28, 2023|clock 7 min
post-thumbnail
Tips

Verhuisplanning

Een verhuisplanning zorgt voor structuur in je verhuizing en rust in je hoofd. Met een goede voorbereiding kom je minder voor verrassingen te staan. Hoe stel je een verhuisplanning op?

september 12, 2023|clock 6 min
post-thumbnail
Tips

Verhuisadvies voor expats

Wanneer je emigreert, wil je uiteraard dat het verhuisproces ordelijk en vlot verloopt en niet voor stress zorgt. Waar houd je rekening mee bij een verhuizing naar het buitenland?

oktober 29, 2022|clock 5 min
post-thumbnail
Tips

Checklist internationaal verhuizen

Een checklist komt goed van pas bij een verhuizing, vooral als je naar het buitenland verhuist. Dan zijn er immers extra veel zaken om te regelen en verplichtingen waar je aan moet voldoen.

juni 22, 2022|clock 7 min
post-thumbnail
Tips

Hond verhuizen

Ga je samen met je hond verhuizen? Zonder goede voorbereidingen kan een verhuizing voor je huisdier een hoop stress opleveren. Lees in dit artikel alles over verhuizen met een hond.

mei 24, 2021|clock 5 min
post-thumbnail
Tips

Kat verhuizen

Een kat meeverhuizen is niet altijd even makkelijk. Een kat is vaak zeer gehecht aan de thuisbasis. Voor verhuizen met een kat is, een goede voorbereiding daarom noodzakelijk.

mei 23, 2021|clock 5 min
post-thumbnail
Tips

Verhuizen met restschuld

Ben je van plan om te gaan verhuizen, maar verwacht je jouw huis met verlies te verkopen? Wanneer je woning minder oplevert dan je hypotheekschuld, heb je te maken met een restschuld.

oktober 13, 2019|clock 3 min

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.