Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor je project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken, van verhuizers inschakelen tot het doorgeven van je adreswijziging. Verhuisoffertes.com helpt je om slimme keuzes te maken als je verhuist. Lees informatie over het verhuizen zelf, de planning en andere belangrijke aandachtspunten. Hierdoor maak je eenvoudig de beste keuzes voor je verhuizing.

Hoeveel kost een verhuizing?

Je hebt je huidige woning verkocht en besloten te verhuizen naar een nieuwe woning. Als je besluit te verhuizen, is de eerste vraag die in je opkomt  waarschijnlijk: Wat kost verhuizen? Verhuiskosten zijn grofweg onder te verdelen in 3 onderdelen.

  • Kosten voor de verhuiswagen
  • Kosten voor de verhuizers
  • Voorrijkosten

Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde verhuiskosten per onderdeel per uur.

DienstKosten verhuisbedrijf
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 70 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 900
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 55

Bespaar op de kosten van het verhuizen

Voor elke verhuisopdracht is er weer een andere prijs. Wil je precies weten wat je verhuizing kost en zorgeloos verhuizen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers bij jou in de buurt. Het prijsverschil tussen deze verhuizers loopt flink uiteen. Je bent dus ook nog eens goedkoper uit. Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. Je krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat je ergens aan vast zit. Bovendien zijn je gegevens beschermd en worden deze alleen gebruikt voor het aanvragen van offertes.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Verhuizen

Zorgeloos verhuizen

Een verhuisbedrijf neemt het merendeel van je verhuizing uit handen en zorgt ervoor dat het soepel en efficiënt verloopt. Er zijn een aantal manieren hoe jij zelf ook zorgeloos verhuist. Hieronder lees je een aantal handige tips.

  • Let op de kwaliteit van het verhuisbedrijf

Bij het zoeken naar een verhuisbedrijf is het belangrijk om op kwaliteit te letten. Je wil er niet op de verhuisdag achter komen dat de verhuizers onvoldoende verstand hebben van het vervoeren van je spullen. Let daarom op keurmerken, bijvoorbeeld het keurmerk Erkende Verhuizers en lees bijvoorbeeld ook reviews op het internet. Zo heb je een goed beeld van de eerdere projecten van de verhuisservice en maak je goed geïnformeerd de juiste keuze.

  • Maak een plattegrond van uw nieuwe woning

Door voor de verhuizing een plattegrond te maken van je nieuwe woning, heb je alle mogelijkheid om in te delen waar je alle spullen wil hebben. Zo hoef je hier op de verhuisdag zelf niet meer over na te denken. Deel deze plattegrond ook met de verhuizers voor een goede afstemming. Daarnaast voorkom je ook dat je na het verhuizen zelf nog met zware dozen moet sjouwen om ze op de juiste plek in huis te krijgen.

Particulier, zakelijk of internationaal verhuizen

Verhuizen is in te delen in verschillende gebieden. Veel consumenten denken direct aan de particulier verhuizen, maar ook zakelijke of internationale verhuizingen komen veel voor en hebben specifieke aandachtspunten. Denk bij een bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld aan het aanstellen van een coördinator en het maken van een draaiboek. Dat zorgt voor een goed gestroomlijnde verhuizing. Internationaal verhuizen vraagt om een gespecialiseerd verhuisbedrijf, dat ervaring heeft met het vervoer van containers over zee of door de lucht.

Verhuizen dozen

Kosten en moeite besparen bij het verhuizen? Check de verhuistips!

Bij het verhuizen is het heel goed mogelijk om de kosten laag te houden en ervoor te zorgen dat het verhuizen stressvrij en soepel verloopt. Lees hier een aantal handige verhuistips die je verhuizing een stuk aangenamer maken.

1. Verhuis met structuur

Verhuis verstandig en gestructureerd en verhuis hierdoor sneller. Door van tevoren lijstjes te maken met wat je allemaal nog moet doen, hou je overzicht en weet je zeker dat je niets bent vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een lijstje met alle administratieve zaken die je moet regelen en een met wat je bij elkaar wil inpakken.

2. Verhuis efficiënt

Om stress te voorkomen, is het verstandig om zo efficiënt mogelijk in te pakken. Begin op tijd met inpakken en huur of koop stevige en gespecialiseerde verhuisdozen. Het verhuizen verloopt sneller als je de inboedel al klaar zet voor de verhuisdag, hierdoor zijn de spullen sneller ingeladen. Ten slotte is het handig om op elke doos de inhoud op te schrijven, zodat ook het uitpakken vlotter verloopt.

3. Neem een professioneel verhuisbedrijf in dienst

Veel mensen denken dat het verhuizen iets is wat ze makkelijk zelf af kunnen. Toch is verhuizen niet voor iedereen weggelegd. In de praktijk blijkt dat er nogal eens wat mis gaat als mensen zelf aan de slag gaan om hun inboedel van A naar B te vervoeren. Daarom is het verstandig om een expert het werk te laten uitvoeren. Hoe vind je snel en gemakkelijk een voordelige verhuizer bij jou in de buurt? Simpel. Vraag tot maar liefst 6 offertes aan van gerenommeerde verhuizers bij jou in de buurt. Binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met je op. Daarnaast is de aanvraag gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Rate this post

Wil je in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij jouw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar